Megayacht kæntrer i Det Ægæiske Hav

Megayacht kæntrer i Det Ægæiske Hav

19-02-2012 09:00:00


En af verdens dyreste lystyachter, den 60 meter lange Yogi, sank natten til fredag i Det Ægæiske Hav, efter at den torsdag begyndte at tage vand ind. Det lykkedes græske redningshelikoptere at evakuere de otte besætningsmedlemmer der befandt sig om bord.

Megayacht kæntrer i Det Ægæiske Hav

Otte franskmænd slap med livet i behold, da den superyacht de befandt sig om bord på, kæntrede og sank 19 sømil ud for den græske ø Skyros.

Den mindre end et år gamle, tyrkisk byggede superyacht, mistede sin motorkraft under et uvejr og begyndte at tage vand ind. Skibet udsendte nødsignaler og kaptajnen gav ordre til at forlade skibet.To græske Super Puma redningshelikoptere hejste efterfølgende de otte franskmænd i sikkerhed. Natten til fredag sank skibet.

Yogi, der blev søsat i marts sidste år, har vundet flere priser for sit avancerede design, men noget kan tyde på, at det kneb med sødygtigheden.

Skibet blev lejet ud gennem Burges til priser på mellem 469.000 til 497.000 dollar per uge. Det var på vej til at få udført en mindre reparation, da det blev fanget i stormen.

Kilde: superyachts.com< Front page

Copyright © Maritime Denmark